Tag: ΓΕΣ

Μια μικρή γεύση από το τεύχος Ιουνίου του Γαστρονόμου με αφιέρωμα στην πολυσυλλεκτική σαλονικιώτικη κουζίνα όπως τη μαγειρεύουν στα σπίτια τους οι Θεσσαλονικείς!

Με το πάτημα ενός κουμπιού απλά ενεργοποιείται από το ηχείο της κινητής συσκευής ένα αρχείο ήχου που δεν μπορεί να το αντιληφθεί το ανθρώπινο αυτί εξαιτίας των ιδιαίτερων συχνοτήτων

Με την ψηφοφορία και την εκλογή νέου Γενικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025 οι εργασίες του 51ου Τακτικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.).

H ισπανική παέγια είναι αξεπέραστη. Ετοιμάζουμε την εκδοχή με κοτόπουλο και θαλασσινά σύμφωνα με τις οδηγίες του μετρ του είδους Δημήτρη Κοντόπουλου.

Τα ολόκληρα τηγανισμένα φύλλα δυόσμου γίνονται στη στιγμή τραγανά τσιπς, που προσθέτουν πλούσιο άρωμα στο φαγητό και μάλιστα μόλις λίγα λεπτά πριν από το σερβίρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η Βέφα Αλεξιάδου άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας (25.11.24) στην Α΄Παθολογική του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.