Tag: ΚΡΕΜΜΥΔΙ

Το μυστικό σε αυτό το λαχταριστό τοστ είναι το καπνιστό τυρί μετσοβόνε που λιώνει απολαυστικά, αλλά και το κρεμμύδι που καραμελώνουμε στο τηγάνι με ζάχαρη και ξίδι.

Μια από τις πιο σύνθετες και καθαρά εθιμικές εβρίτικες συνταγές που μαγειρεύεται ανήμερα του Πάσχα ή στη γιορτή του Αγίου Γεωργίου.

Τα ολόκληρα τηγανισμένα φύλλα δυόσμου γίνονται στη στιγμή τραγανά τσιπς, που προσθέτουν πλούσιο άρωμα στο φαγητό και μάλιστα μόλις λίγα λεπτά πριν από το σερβίρισμα.

Kάστανα, πράσα, δαμάσκηνα, κρεμμυδάκια του στιφάδου και μανιτάρια με μια ελαφριά σάλτσα που δένει χάρη στα καρύδια της συνταγής