Το αυθεντικό ναπολιτάνικο τοστ λέγεται mozzarella en carrozza και είναι πανέ και τηγανητό, επομένως φαντάζεστε νοστιμιά.
Το αυθεντικό ναπολιτάνικο τοστ λέγεται mozzarella en carrozza και είναι πανέ και τηγανητό, επομένως φαντάζεστε νοστιμιά.
Αυτό το viral τοστ λέγεται ότι πήρε το όνομά του από το Sala Bikini, μια διάσημη ντισκοτέκ στη Βαρκελώνη τη δεκαετία του ’50. Έκτοτε, οι Καταλανοί το λένε απλώς bikini.
Αφράτα, μυρωδάτα και ελαφρώς γλυκά, τα σταφιδόψωμα με μέλι τρώγονται ζεστά ή κρύα και είναι ιδανικά για το πικ νικ ή το γραφείο.
Το φούστορον είναι ένα ιδιαίτερα απλό φαγητό, στην ουσία αυγά τηγανισμένα σε καλό βούτυρο, σπασμένα μέσα στο τηγάνι, να ξεχωρίζει ο κρόκος από το ασπράδι.
Η Νένα Ισμυρνόγλου τα τοστ της τα φτιάχνει με πίτες για σουβλάκι. Και δεν παί-ζο-νται.
Ποιoς θα πει όχι σε ένα κροκ μεσιέ (croque monsieur) για πρωϊνό;
Το απόλυτο τοστ με ομελέτα και τη γέμιση της αρεσκείας μας, κάτι ανάμεσα σε αυγοφέτα και σάντουιτς μαζί. Δοκιμάστε το!
Η ζύμη κουρού είναι βουτυρένια, θρυπτή σαν μπισκότο και ζυμώνεται εύκολα με το χέρι.
Χωριάτικα λουκάνικα, αυγά και ολόγλυκες ντομάτες πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί. Δεν υπάρχει καλύτερο πρωινό.
Ο Βασιλιάς Κάρολος όταν ήταν Πρίγκηπας μοιράστηκε μαζί μας μέσω instagram, την αγαπημένη του συνταγή με τα σκωτσέτζικα μπισκότα βρώμης, αφού η βρώμη θεωρείται δημητριακό υψηλής διατροφικής αξίας.
Εκμεταλλευόμαστε τη φυσική γλυκύτητα που έχουν οι μπανάνες, για να φτιάξουμε ένα θρεπτικό μπανανόψωμο γεμάτο γεύση και χωρίς καθόλου ζάχαρη!
Το κατεξοχήν γιορτινό και επίσημο κέρασμα της Κωνσταντινούπολης, κάτι ανάμεσα σε σιροπιαστό γλυκό και μπισκότο.
Δεν υπάρχει πιο ωραίο και πιο φίνο γλυκό από μια κλασική τάρτα με φράουλες που στο εσωτερικό της κρύβει μια υπέροχη, βελούδινη κρέμα ζαχαροπλαστικής αρωματισμένη με φυσική βανίλια.
Το ελαιόλαδο με χυμούς εσπεριδοειδών είναι ένας δυνατός μεσογειακός συνδυασμός.
Ιταλικής καταγωγής συνταγή, κάτι ανάμεσα σε ομελέτα φούρνου και ψευτοσουφλέ. Ένα νόστιμο και εύκολο γεύμα!
Μια συνταγή από τη Βρετάνη για αυθεντικές γαλέτες με αλεύρι φαγόπυρου. Βγαίνουν λεπτές και τις γεμίζουμε με ένα τηγανητό αυγό, τυρί και αλλαντικό.
Ιδανική επιλογή για κυριακάτικο πρωινό οι φρυγανιές, οι αυγοφέτες της Τήνου που τηγανίζονται σε αγελαδινό βούτυρο και σιροπιάζονται.
Χατσαπούρι, μια παραδοσιακή Γεωργιανή συνταγή που θυμίζει κασερόψωμο, με αφράτη, τραγανή και χρυσαφένια ζύμη, ότι πρέπει και για πρωινό.
Ετοιμάστε πρώτοι το κέικ αμυγδάλου με πορτοκάλι (χωρίς αλεύρι), που έχει μείνει στην ιστορία ως το κορυφαίο κέικ αμυγδάλου.
Μπορεί να ψηθεί εξ ολοκλήρου στο τηγάνι με τουμπάρισμα ή να ολοκληρώσουμε το ψήσιμό της στο γκριλ.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr






























