Αξεπέραστης νοστιμιάς και θρεπτικής αξίας οι σαρδέλες. Αντί να τις τυλίξουμε σε αμπελόφυλλα, τις βάζουμε σε στρώσεις και τις φουρνίζουμε μέχρι να γίνουν ζουμερές.
Αξεπέραστης νοστιμιάς και θρεπτικής αξίας οι σαρδέλες. Αντί να τις τυλίξουμε σε αμπελόφυλλα, τις βάζουμε σε στρώσεις και τις φουρνίζουμε μέχρι να γίνουν ζουμερές.
Ο Giovanni Mercuri, στο εστιατόριό του, Ceibo Sapori, στη Ρώμη, μας έφτιαξε μια πολύ νόστιμη εκδοχή του ιταλικής καταγωγής πιάτου, που είναι πολύ αγαπημένο στην Αργεντινή, με λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα.
Έχει μελιτζάνες και πατάτες και πλούσια μπεσαμέλ, αντί για κιμά όμως έχει μοσχαράκι κρασάτο αυτός ο μουσακάς.
Εύκολο γιουβέτσι κοτόπουλο, με όλα τα λαχανικά ψιλοτριμμένα στο μούλτι.
Δεν είναι μια συνηθισμένη συνταγή είναι όμως εξαιρετικά νόστιμη.
Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα ίχνη από τα χρήματα που έστειλε η μητέρα και έφτασαν στους υποτιθέμενους «απαγωγείς»
Τα πιο μελωμένα λαδερά φασολάκια που θα δοκιμάσετε ποτέ!
Η πανακότα, αυτή η δροσερή κρέμα με βάση το γάλα, εδώ στολίζεται γευστικά και οπτικά με ζελέ βασισμένο στο περίφημο κοκτέιλ French 75, που έχει ως κύρια συστατικά τη σαμπάνια και το τζιν.
Ικανοποιητικά ποσοστά συγκεντρώνουν αρκετοί δήμοι της χώρας για τις υπηρεσίες που παρέχουν στα ΚΑΠΗ και στις «Λέσχες Φιλίας» που βρίσκονται στην επικράτεια τους.
Ανύπαρκτες μάλλον θεωρούν τις δημοτικές υπηρεσίες, παροχές και μέτρα για τα αδέσποτα ζώα οι πολίτες, όπως ξεκάθαρα αποτυπώνεται από τη βαθμολογία της «αξιολόγησης» που διενήργησε το υπουργείο Εσωτερικών.
Η συνταγή είναι πολύ «έμπειρη», αν ακολουθήσετε σχολαστικά τις οδηγίες και τη «χορογραφία» των κινήσεων, θα απολαύσετε μια θεϊκή cacio e pepe.
Η panzanella γεννήθηκε από την ανάγκη αξιοποίησης του μπαγιάτικου ψωμιού, που το μούσκευαν σε ξίδι και νερό και κατόπιν στα νόστιμα ζουμάκια των θερινών λαχανικών.
Οι δημοτικοί Παιδικοί και οι Βρεφικοί είναι παροχές και υποδομές που για όσους γνωρίσουν τα αυτοδιοικητικά δρώμενα είναι ικανές να ανεβάσουν ή να ρίξουν δημάρχους.
Μια μικρή γεύση από το τεύχος Ιουνίου του Γαστρονόμου με αφιέρωμα στη μερακλίδικη σαλονικιώτικη κουζίνα όπως τη μαγειρεύουν στα σπίτια τους οι Θεσσαλονικείς!
Στο κατάμεστο από μαθητές, μαθήτριες, καθηγήτριες και γονείς από όλα τα μέρη της Ελλάδος αμφιθέατρο του Δήμου Ηλιούπολης έλαβε χώρα η τελετή βράβευσης των διακριθέντων στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου εκ Διασκευής Ελληνικού Διηγήματος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος με την υποστήριξη της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.
Σας προωθώ εκ μέρους του Αθλου Ηλιουπολης κείμενο-φωτογραφίες γονέα για την κατάσταση στο γήπεδο 5*5.
Ο συνδυασμός γλυκιάς πάπρικας και πιπεριού καγιέν δίνει στη σάλτσα μπάρμπεκιου πολύ ιδιαίτερη γεύση.
Τι πιο νόστιμο από μία μερίδα ζουμερά κεφτεδάκια με τη συνοδεία μυρωδάτης ντοματοσαλάτας;
Ψημένα σε μπίρα, αρωματισμένα με φλούδες πορτοκαλιού, τα μπουτάκια κοτόπουλου γίνονται ζουμερά και νόστιμα.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr