Μεζές που εξαφανίζεται σε χρόνο μηδέν το λαδοτύρι σαγανάκι με γλυκοπικάντικη σάλτσα από ξερά σύκα, κρασί και πιπέρι.
Μεζές που εξαφανίζεται σε χρόνο μηδέν το λαδοτύρι σαγανάκι με γλυκοπικάντικη σάλτσα από ξερά σύκα, κρασί και πιπέρι.
Η αυθεντική πίτσα ρομάνα στην «λευκή» εκδοχή της με πατάτες, δεντρολίβανο και μπόλικο ελαιόλαδο.
Το μπούτι της γίδας μπαίνει για δυο ώρες στον φούρνο, τυλιγμένο σε λαδόκολλα με ντοματάκια, κρεμμύδι, σκόρδο, λεμόνι και βούτυρο και βγαίνει ένα φαγητό σπέσιαλ.
Παραδοσιακά χρησιμοποιείται φορμαέλα Αραγονίας, αλλά είναι δυσεύρετο τυρί, γι’ αυτό το αντικαθιστούμε με μια πικάντικη γραβιέρα.
Άλλο μακαρονάδα με κιμά και άλλο μακαρονάδα με άφθονο μπαχαράτο κιμά, πικάντικο λουκάνικο τσορίθο και κρέμα παρμεζάνας!
Τα τελί πισία είναι ένα ζυμαρένιο κέρασμα σχετικά γρήγορο που απαιτεί ωστόσο, μαστόρικη τεχνική με μπελαλίδικα και διαρκή ανοίγματα και στριψίματα.
Ένα σπανακόρυζο κάπως διαφορετικό από το παραδοσιακό που έχουμε συνηθίσει αλλά σίγουρα θα το λατρέψετε.
Όλοι την Δευτέρα 05.02.2024 στις 11.30 π.μ. στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο της πόλης
Τι καλύτερο από ένα πιάτο με λαχταριστά ριγκατόνι με κιμά; Τα πασπαλίζουμε με βουτυράτο κασέρι και τα φουρνίζουμε μέχρι να ξεροψηθούν και να ροδίσουν.
Πως σας φαίνεται φέτος να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά νόστιμα, λαμπερά και ξεκούραστα; Αυτή η απίθανα αρωματική βασιλόπιτα με ξερά φρούτα δεν θέλει καν μίξερ.
Στο παμπάλαιο παραμύθι της Σταχτοπούτας η κολοκύθα μεταμορφώνεται σε άμαξα που τη μεταφέρει μεγαλοπρεπώς στο παλάτι.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο βιβλίο του Γαστρονόμου με τίτλο «Τα γλυκά των Χριστουγέννων»
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύθηκε στη συλλεκτική έκδοση του Γαστρονόμου «Γιορτινά γλυκά και κεράσματα των γιαγιάδων μας» .
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 207.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 207.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 153.
Ετοιμάστε τα πρώτοι! Αυτά τα πρέτσελ είναι αφράτα, ελαφρώς μαστιχωτά και ιδανικά για πρωινό, για σνακ, για όλες τις ώρες της ημέρας
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 204.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 52.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr