Απολαμβάνουμε μια απίθανη οσπριοσαλάτα με νόστιμες φακές, τρυφερά κολοκυθάκια και άφθονα μυρωδικά. Ένα λαχταριστό, καλοκαιρινό σαλατογεύμα για το σπίτι αλλά και το γραφείο.
Απολαμβάνουμε μια απίθανη οσπριοσαλάτα με νόστιμες φακές, τρυφερά κολοκυθάκια και άφθονα μυρωδικά. Ένα λαχταριστό, καλοκαιρινό σαλατογεύμα για το σπίτι αλλά και το γραφείο.
Να θυμάσαι πως όταν η άγνοια φωνάζει, η πραγματική ευφυΐα σιωπά.
Η ιδιαιτερότητά αυτή της τυροκαυτερής είναι ότι χρησιμοποιεί κεφίρ, που προσθέτει δροσιά και κοντράρει την καυτερή αίσθηση από το μπούκοβο.
Το μωσαϊκό οι Πολίτισσες το λένε μπισκοτάτο ή γκατό ντε μοζαΐκ και το φτιάχνουν με αυγά, κι είναι ένα πιο πλούσιο γλυκό από αυτό που συνηθίζουμε εδώ.
Σούπερ δροσιστικός και ολίγον τι τροπικός, ο παγωμένος καφές που έχει γίνει viral είναι ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας αποκαλύπτει τα μυστικά του χουνκιάρ μπεγεντί, της θρυλικής συνταγής της πολίτικης κουζίνας που στα τούρκικα σημαίνει πάνω κάτω «άρεσε στον σουλτάνο».
Το νέο σύστημα θα εφαρμοστεί από το 2029, αλλά ο δημόσιος διάλογος ξεκίνησε από την πρόταση του προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Εξετάσεων, Γιώργου Δάσιου, στη Σύνοδο των Πρυτάνεων - Προτείνει οι μαθητές να δίνουν 3 μαθήματα κάθε χρόνο (συνολικά 9 και τις τρεις χρονιές) για το Εθνικό Απολυτήριο
Γνωστοποιούνται τα παρακάτω προσωρινά αποτελέσματα τα οποία αφορούν τη σειρά κατάταξής τους και δεν επέχουν θέση τοποθέτησης στα Παραρτήματα Αγωγής .
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας καλείται να ανταποκριθεί καθημερινά σε έναν εξαιρετικά αυξημένο όγκο κοινωνικών υποθέσεων, εξυπηρετώντας περίπου 400 πολίτες κάθε μήνα.
Το ταρατόρ είναι μια κρύα σούπα που που τρώγεται κάθε στιγμή της ημέρας και όλο τον χρόνο, με το φρέσκο γιαούρτι.
Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ
Μελιτζάνα και χταπόδι ψήνονται μαζί στον φούρνο και γίνονται ένα φαγητό να γλείφεις τα δάχτυλά σου!
Επίσης οι επιχειρήσεις καλούνται να δίνουν σε εργαζόμενους υψηλού κινδύνου τη δυνατότητα τηλεργασίας, εφόσον αυτό είναι εφικτό
Εξορμήσεις χωρίς πολλά έξοδα ή ταλαιπωρία για την μετάβασή σας, ιδανικά για τα καυτά Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού
«Η συνταγή είναι της μητέρας μου, Σοφίας. Τα Χριστούγεννα έκανε μια σοκολατένια εκδοχή και τον υπόλοιπο καιρό έκανε αυτήν εδώ, με το σιρόπι», μας είπε ο Παύλος Τερκενλής, που μας την έφτιαξε.
Είναι φαγητό μπλουμ και άλαδο, κι όμως εξαιρετικά νόστιμο. Όποιος θέλει ρίχνει λίγο ωμό ελαιόλαδο στο πιάτο του.
Τη σαλάτα «του τσοπάνη» τη συναντάμε στην Τουρκία και στα Βαλκάνια και είναι ένα θαυμάσιο και πληθωρικό πιάτο με αμιγώς καλοκαιρινά υλικά.
Μια θεσπέσια μακαρονάδα με τόνο, σκόρδο, κάππαρη και παρμεζάνα, που γίνεται στο άψε σβήσε.
Γιατί έχει αυξηθεί ο πληθυσμός τους, πώς προσαρμόζονται στην κλιματική αλλαγή και ποια τα μέτρα που πρέπει να λάβουν δήμοι και πολίτες
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr