Εκμεταλλευόμαστε τη φυσική γλυκύτητα που έχουν οι μπανάνες, για να φτιάξουμε ένα θρεπτικό μπανανόψωμο γεμάτο γεύση και χωρίς καθόλου ζάχαρη!
Εκμεταλλευόμαστε τη φυσική γλυκύτητα που έχουν οι μπανάνες, για να φτιάξουμε ένα θρεπτικό μπανανόψωμο γεμάτο γεύση και χωρίς καθόλου ζάχαρη!
Η coca de recapte είναι η καταλανική απάντηση στην πίτσα. Tη συναντάμε σε διάφορες εκδοχές – αυτή με ψητές μελιτζάνες και πιπεριές, και σαρδέλες, είναι από τις πιο αγαπητές.
«Καλημέρα. Κάνω αυτό το βίντεο απευθυνόμενος στην κοινότητα των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες και αναπηρίες.
Για στίχους που προτρέπουν σε βία αλλά και ακραία ρητορική μίσους, κατηγόρησε ευθέως η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) τον τράπερ Light.
Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού δρομολογείται από τον ΟΑΣΑ η προσωρινή, κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ12
Η fabada asturiana είναι ένα μαμαδίστικο φαγητό με πατρίδα τις Αστούριας στον Βισκαϊκό Κόλπο, στη βόρεια Ισπανία και είναι η επιτομή του slow food.
Μια λαχταριστή μακαρονάδα με απίθανη τυρένια σάλτσα και ολίγον μπέικον. Έτοιμη σε μόλις 10 λεπτά, μαζί με την προετοιμασία!
Με στάσεις εργασίας και 24ωρες απεργίες συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς στην αυριανή Πρωτομαγιά
Διαλέγουμε ψάρι φρέσκο και της εποχής και το βάζουμε σκεπασμένο στο ταψί με πατάτες, καρότα, κρεμμύδια, ντομάτα και μυρωδικά.
Τι αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας
Εξωτικό, πρωτότυπο πιάτο με μαγιάτικο και αβοκάντο. Ό,τι πρέπει για να σπάσουμε τη μονοτονία της καθημερινότητας.
Απίθανα αρωματικά και αφράτα κεφτεδάκια που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι
Κλειστοί οι σταθμοί «Ευαγγελισμός» και «Μέγαρο Μουσικής»
Ντομάτες, καυτερή πιπεριά και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο συνυπάρχουν σε αυτό το εμβληματικό πιάτο της Ρώμης, την πικάντικη αραμπιάτα.
Αυτή η συνταγή θυμίζει στη Δωροθέα Μερκούρη τα καλοκαίρια της στη Νικοτέρα.
Ημέρα Πέμπτη πέφτει η Πρωτομαγιά 2025, πράγμα που σημαίνει ότι με μία μόνο άδεια μπορεί κανείς να απολαύσει ένα ωραιότατο τετραήμερο χωρίς δουλειά και -γιατί όχι;- ένα μικρό ταξίδι σε κάποιον από τους πανέμορφους ανοιξιάτικους προορισμούς της χώρας μας.
Σάββατο 26.04.2025 και ώρα 02.45 μ.μ.
Μια πιο ελαφριά εκδοχή για τις μοσχαρίσιες μπριζόλες αλά μιλανέζε έχουμε εδώ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 26.04.2025 ΚΑΙ ΏΡΑ 02.45 Μ.Μ.
Είναι φαγητό καθαρά αγροτικό, με το τίποτα, φαγητό της «πενήτιας», της φτώχειας.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr






























