Τι αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Τι αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Στο πι και φι είναι έτοιμο το κουσκούς με λαχανικά και φέτα. Αν θέλουμε, διατηρούμε στο ψυγείο, σε βαζάκια, για να έχουμε γεύμα ανά πάσα στιγμή.
Το φούστορον είναι ένα ιδιαίτερα απλό φαγητό, στην ουσία αυγά τηγανισμένα σε καλό βούτυρο, σπασμένα μέσα στο τηγάνι, να ξεχωρίζει ο κρόκος από το ασπράδι.
Η συνταγή της Αντιόχειας που παρουσιάζουμε εδώ έχει μεγαλύτερο μέγεθος και άφθονο τοπικό τυρί, ειδικό για το κιουνεφέ.
Μιλάμε για τα αποδυτήρια που στεγάζονται σε δυο λυόμενα μέσα στο οικόπεδο της Πλατείας Παλαιών Πατρών Γερμανού (ΙΚΑ) όπου για χρόνια στεγάζεται η υπηρεσία πρασίνου.
Στο αιώνιο ερώτημα «τι θα φάμε για βραδινό;» απαντάμε με εύκολο και γρήγορο φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα κρασιού.
Το μυστικό σε αυτό το λαχταριστό τοστ είναι το καπνιστό τυρί μετσοβόνε που λιώνει απολαυστικά, αλλά και το κρεμμύδι που καραμελώνουμε στο τηγάνι με ζάχαρη και ξίδι.
Τρίτη 23.09.2025 και ώρα 10.00 π.μ. - Δημαρχείο Ηλιούπολης
Οι οδηγοί ταξί τραβούν χειρόφρενο για 18 ώρες, καθώς προχωρούν σε νέα απεργία από τις 12 τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου.
Το κλασικό σπανακόρυζο γίνεται ένα απολαυστικό, πλούσιο και χορταστικό ριζότο και η γεύση, αλλά και η υφή του απογειώνονται!
Τί προβλέπει το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης
Από τα ’50s με αγάπη: το νοσταλγικό μπανάνα σπλιτ δεν είναι ακριβώς συνταγή...
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Γυμνασίου και Λυκείου Αθηνών εκφράζει την ανησυχία και τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί με τα σχολικά μας λεωφορεία , των οποίων την ευθύνη, την διαχείριση και την συντήρηση έχει αποκλειστικά ο δήμος Ηλιούπολης.
Η Νένα Ισμυρνόγλου τα τοστ της τα φτιάχνει με πίτες για σουβλάκι. Και δεν παί-ζο-νται.
Ποιoς θα πει όχι σε ένα κροκ μεσιέ (croque monsieur) για πρωϊνό;
Σαλάτα-γεύμα η κλασική αμερικάνικη Cobb. Παρά τις μικροπαραλλαγές, τα βασικά υλικά της παραμένουν σταθερά: το ψητό στήθος κοτόπουλου, τα βραστά αυγά, το τραγανό μπέικον, το μπλε τυρί και οι ντομάτες.
Αλεύρωμα με καλαμποκάλευρο, πέρασμα μόνο από ασπράδια και μετά από «γαλέτα» από τριμμένα αμύγδαλα και κουάκερ είναι τα μυστικά αυτού του ξεχωριστού πανέ.
Ένα εύκολο, καθημερινό και γευστικό πιάτο.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr































