Tag: ΛΕΜΟΝΙ

Η πανακότα, αυτή η δροσερή κρέμα με βάση το γάλα, εδώ στολίζεται γευστικά και οπτικά με ζελέ βασισμένο στο περίφημο κοκτέιλ French 75, που έχει ως κύρια συστατικά τη σαμπάνια και το τζιν.

Ο κλασικός, ελληνικός συνδυασµός λαδιού και ρίγανης, ενισχυμένος – με φρέσκα μυρωδικά και ξύσμα λεμονιού για έξτρα σπιρτάδα, απογειώνει τις µοσχαρίσιες µπριζόλες.

Ένα ξεχωριστό πιάτο που μπορούμε εύκολα να φτιάξουμε για το καθημερινό τραπέζι αρκεί να προμηθευτούμε μοσχαρίσιο κρέας καλής ποιότητας.

Στη γεύση, αυτές οι απίθανες ιταλικές πολπέτες, θυμίζουν λίγο τα δικά μας γιουβαρλάκια, αλλά είναι πιο πικάντικα, περισσότερο σαν μεζές παρά σαν κυρίως πιάτο.