Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο βιβλίο του Γαστρονόμου με τίτλο «Τα γλυκά των Χριστουγέννων»
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο βιβλίο του Γαστρονόμου με τίτλο «Τα γλυκά των Χριστουγέννων»
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 201.
«Απ’ τα Νικολοβάρβαρα αρχίζει ο χειμώνας» έλεγαν οι παλιοί. Και στις 4 του Δεκέμβρη, της Αγίας Βαρβάρας, ετοίμαζαν το γλύκισμα με το όνομά της, έθιμο που κρατάει μέχρι σήμερα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύθηκε στη συλλεκτική έκδοση του Γαστρονόμου «Γιορτινά γλυκά και κεράσματα των γιαγιάδων μας» .
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 47.
Αυτός ο πουρές πατάτας έχει εκείνο το «κάτι» παραπάνω που χρειάζεται για να σταθεί σε ένα γιορτινό τραπέζι.
Ένα πανεύκολο, comfort γλυκό. Μια κρέμα σοκολάτας που γίνεται στην κατσαρόλα και γαρνίρεται με φουντούκια και φρούτα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 47.
Πεντανόστιμο μοσχάρι, μαλακό και ζουμερό, μαγειρεμένο με μανιτάρια, πικάντικη μουστάρδα, μέλι και κόλιανδρο.
Γνωρίζετε ότι τo gingerbread ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στον Μεσαίωνα, σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ, κι ότι υπήρχαν ακόμη και εκδηλώσεις αφιερωμένες αποκλειστικά σε αυτό;
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 55.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 8.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 207.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 196.
Μια φίνα καροτόσουπα με διακριτά αρώματα πορτοκαλιού και καπνιστής πάπρικας.
Φανταστικές γαριδομπουκίτσες τυλιγμένες σε φύλλο καταϊφιού, που σερβίρονται με μια γλυκόξινη σάλτσα για τις απαραίτητες… βούτες.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 199.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 152.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 164.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr