Tag: ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ

Μπορούμε να τα σερβίρουμε ως μεζέ αλλά και ως κυρίως πιάτο, με μια σαλάτα στο πλάι, όποτε θέλουμε να φτιάξουμε κάτι χωρίς πολύ κόπο.

Πολύς ο λόγος τελευταία για το κίμτσι, το κορεάτικο τουρσί. Εμείς σας δίνουμε τη συνταγή για να το ετοιμάσετε μόνοι σας στο σπίτι και να απολαμβάνετε τα ευεργετικά του οφέλη καθημερινά.

Λαζάνια με τον πιο ζουμερό κιμά κοτόπουλου και την πιο λαχταριστή κρούστα τυριού που σίγουρα κανείς δεν θα αρκεστεί με ένα πιάτο.