Ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Μόσχος, περνά δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο που δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Μόσχος, περνά δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο που δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Σάββατο 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 05.00 μ.μ. - Ελεύθερη Είσοδος.
Το πρώτιστο καθήκον του πολίτη σήμερα είναι να μην τρελαθεί.
Κλειστοί δρόμοι σήμερα το πρωί (Πέμπτη 28/03/2019), καθώς έχει προγραμματιστεί παναττική στάση εργασίας από τις 8.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι και συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου, στις 8.30 το πρωί από τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία.
Επί ποδός οι αρχές το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαρτίου, καθώς ειδοποιήθηκαν για πτώση γυναίκας από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου Mall, στο Μαρούσι.
Η Λάρα, ο σκύλος - οδηγός που έγινε σύμβολο για τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης αλλά και για όλους τους υπόλοιπους για την αφοσίωση, την τρυφερότητα, τη δύναμη και την αγάπη που πρόσφερε, πέθανε στα 16 της χρόνια.
Η ανακοίνωση του Κώστα Σεφτελή.
Η πορεία του διαγωνισμού του ηλεκτροφωτισμού στην Ηλιούπολη βρίσκεται σε εξέλιξη...
Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και ώρα 06.00 μ.μ. - Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς & Επταλόφου) - θεατράκι (2ος όροφος)
Μεγάλη επιτυχία ο ΣΥΡΙΖΑ! Κατάφερε να κάνει ένα τραγούδι, δημοψήφισμα! Το «Μακεδονία ξακουστή» τραγουδήθηκε καθʼ άπασαν την επικράτεια (και την ξένη, όπου Έλληνες) κατά κόρον.
Αλλαγές που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα των πολιτών από την κατάργηση των πταισμάτων...
Στέκει έξω απʼ την παλιά Βουλή, όλοι έχουμε δώσει ραντεβού στην βάση του, δίχως να γνωρίζουμε την γοητευτική του ιστορία και κυρίως τα δυο μεγάλα μυστικά που κρύβει: Ένα στην περικεφαλαία του κι ένα στα πόδια του αλόγου του.
Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ, τεύχος 2065 στις 21-3-2019
''Για ποιά επανάσταση μιλάτε;'' Πόσοι ''κάλαμοι'' θα χαίρονταν να διδαχθεί επιτέλους πως η Γενική Εξέγερση των Ελλήνων στα 1821, δεν ήταν παρά μια στάση κατά του δίκαιου και ανεξίκακου κράτους των Οσμανλήδων, που οι Μεγάλες Δυνάμεις εκμεταλλεύτηκαν προς ίδιον όφελος!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άγνωστοι «χτύπησαν» στις 1:25 τα ξημερώματα στα γραφεία της εταιρείας, που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.
Οι υπογραφές συνεχίζονται. Όποιος/α συμφωνεί με το ψήφισμα, μπορεί να υπογράψει. Δημήτρης Σταματόπουλος
Αναμφισβήτητα, ο ρόλος του Μητροπολίτη Αντώνιου στα χρόνια της Κατοχής στάθηκε καταλυτικός για την εξέλιξη των πραγμάτων στην Πελοπόννησο την περίοδο 1941-1944. Στα βουνά του Μωρηά αντηχούσε από το 1942 η φωνή της Λευτεριάς, το αντάρτικο μάνλιχερ απαντούσε στο κάλεσμα των καριοφιλιών του 1821.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Ηλιούπολη στη γειτονιά του Αγίου Κωνσταντίνου.
Ευχάριστη έκπληξη ήταν η άμεση απάντηση του Γιώργου Χατζηδάκη, επικεφαλής της παράταξης «ΗλιουπΟλοι Μαζί» στις σκέψεις, που τέθηκαν σε πρόσφατο άρθρο μου στο σάϊτ «Ηλιούπολη για όλους» .
Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα εργασιών για την καταπολέμηση κουνουπιών που θα γίνει από την Περιφερειακή Ενότητα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών από την Τρίτη 26-3-2019 έως και την Πέμπτη 28-3-2019...
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























