Ο Γιώργος Αποστόλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Δελφούς στις 26/5/1993
Ο Γιώργος Αποστόλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Δελφούς στις 26/5/1993
Γλυκόξινη, με τραγανές, ωραίες υφές, δροσερή και εξόχως αρωματική.
Η ρεβυθοσαλάτα είναι μια πλούσια και δροσερή σαλάτα, που μετατρέπεται εύκολα σε κύριο γεύμα με την προσθήκη τυριού, αλλαντικού ή παστού ψαριού.
Το πανταχού παρόν κύμινο στις μαγειρικές του όρους Σινά το βρίσκουμε κι εδώ μαζί με αρκετό σκόρδο και δροσερές μυρωδιές άνηθου και μαϊντανού.
Δεν είναι η πρώτη φορά που κηρύσσεται δημόσιο ή εθνικό πένθος στη χώρα τα τελευταία χρόνια
Το στέμμα της «βασίλισσας του στιλ» απένειμε στη νικήτρια του My Style Rocks η Νικολίνα Νικολούζου
Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν τις μέρες των γιορτών μέσα στο σχολείο και τα έκαναν κυριολεκτικά γυαλιά καρφιά!
Τίποτα δεν πάει χαμένο! Στην Ιταλία έχουν πολλά γλυκά στα οποία αξιοποιούν το ψωμί που έχει αρχίσει να μπαγιατεύει και το χρησιμοποιούν αντί για αλεύρι.
Μα πόσο ταιριαστές και απίθανα νόστιμες είναι αυτές οι δύο σούπες!
Την περίοδο αυτή τα καταστήματα θα ανοίξουν τις Κυριακές, 19 και 26 Ιανουαρίου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 έως τις 18:00...
Δύο από τις πιο νόστιμες σούπες, η κολοκυθόσουπα και η παντζαρόσουπα, αρωματίζονται, καρυκεύονται και σερβίρονται μαζί σε ένα μπολ για ένα πρωτότυπο και γιορτινό πρώτο πιάτο.
Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) παρουσιάζει τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου του 2024, αναδεικνύοντας τις σημαντικές επιτυχίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίστηκαν.
Όταν ο Μοναχός Επιφάνιος έγραφε για τις Πρωτοχρονιές των αναμνήσεών του στη Μακεδονία, είχε μοιραστεί με τον Γαστρονόμο και ετούτη εδώ την ξεχωριστή συνταγή για αλμυρή βασιλόπιτα με κρέας, πράσα και ξηρούς καρπούς.
Γνώριμος των Αρχών ο κατηγορούμενος
Και όμως είναι βασιλόπιτα και μάλιστα από την Καππαδοκία, από τον τόπο του Άγιου Βασίλη!
Τι καλύτερο να σκεφτεί κανείς για μια κρύα χειμωνιάτικη βραδιά με καλή παρέα;
Πλημμυρισμένη με αρώματα, η βασιλόπιτα της Σμύρνης είναι ένα σπάνιο, ασυνήθιστο γλυκό σαν μεγάλο θρυπτό μπισκότο, αρωματισμένο με εσπεριδοειδή, βανίλια και μπαχαρικά!
Μυρωδάτο, βουτυράτο, πλούσιο, το ιτς πιλάφ, με συκωτάκια, κουκουνάρι και σταφίδες μουλιασμένες σε μπράντι, είναι μια πολύ ωραία πινελιά στο γιορτινό τραπέζι .
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr