Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις!
Ποιoς θα πει όχι σε ένα κροκ μεσιέ (croque monsieur) για πρωϊνό;
Σαλάτα-γεύμα η κλασική αμερικάνικη Cobb. Παρά τις μικροπαραλλαγές, τα βασικά υλικά της παραμένουν σταθερά: το ψητό στήθος κοτόπουλου, τα βραστά αυγά, το τραγανό μπέικον, το μπλε τυρί και οι ντομάτες.
Αλεύρωμα με καλαμποκάλευρο, πέρασμα μόνο από ασπράδια και μετά από «γαλέτα» από τριμμένα αμύγδαλα και κουάκερ είναι τα μυστικά αυτού του ξεχωριστού πανέ.
Ένα εύκολο, καθημερινό και γευστικό πιάτο.
Από τον Μάρτιο ο Δήμος Ηλιούπολης γνώριζε το πρόβλημα.
Ικαρία, Μύκονος και Ρόδος οι πρωταθλητές στα νησιά
Ένα λαδερό διαφορετικό από τα συνηθισμένα: μπάμιες μαγειρεμένες με γλυκοπατάτες, οι οποίες δίνουν στο φαγητό γλυκιά και πλούσια γεύση.
Το απόλυτο τοστ με ομελέτα και τη γέμιση της αρεσκείας μας, κάτι ανάμεσα σε αυγοφέτα και σάντουιτς μαζί. Δοκιμάστε το!
Είναι από αυτά τα φαγητά που σε κάνουν να νιώθεις καλοκαίρι.
Η ταινία «Η φωνή της Χιν Ρατζάμπ» της Κάουτερ Μπεν Χάνια, είναι ένα δράμα-ντοκιμαντέρ για τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας
Έλαβε το Βραβείο Europa Cinemas Venice Label, για την καλύτερη ευρωπαϊκή ταινία
Η περιοδική απεντόμωση δεν είναι απλώς η αντιμετώπιση σε μια εμφανή εισβολή εντόμων, αλλά μια προληπτική πρακτική υγιεινής και προστασίας.
Πλούσιο σαλατογεύμα με φουρνιστό ρύζι, για καπνιστή νοστιμιά και άρωμα, τραγανούς ξηρούς καρπούς, ζουμερά γλυκόξινα βερίκοκα και μπόλικα μυρωδικά.
Κάθε κουταλιά αυτής της πλούσιας, αφράτης κρέμας από ανθότυρο και γιαούρτι είναι ευτυχία, ιδίως αν τη σερβίρουμε με ένα χειροποίητο παστέλι από φυστίκι Αιγίνης και μέλι.
Ο ηθοποιός έγινε παγκοσμίως γνωστός από τον ρόλο του ως μάγος των Λάκοτα Σιού, Kicking Bird, στην βραβευμένη με Όσκαρ ταινία του 1990, «Χορεύοντας με τους Λύκους»
Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα, 1/09/25, και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.
Λιγουρεύτηκες σπετζοφάι αλλά προσέχεις τη διατροφή σου; Το συγκεκριμένο μπορείς να το απολαύσεις.
Από την ακμή των 80’ς μέχρι τη σημερινή «αφήγηση για τη γυμνότητα» του Δημήτρη Παπαϊωάννου
Σε αυτήν τη συνταγή, ο σεφ γεμίζει τις «βαρκούλες» με μελωμένο ραγού μοσχαριού.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr